Suurkuvatulostus

Valitse suurtulosteet, kun haluat maksimoida yrityksesi huomioarvon. Suurikokoisilla tulosteilla saadaan värikkyyttä, kokoa ja näköä niin sisällä kuin ulkonakin. Suurtulosteet ovat tärkeitä erilaisissa tapahtumissa, messuilla, somisteina, lanseerauksissa ja myymälämainonnassa.

Julisteet ovat omiaan erilaisiin näyttelyihin, messuille tai vaikkapa mainoksena ikkunaan. Väreillä ja hyvällä materiaalilla esityksesi saa uuden luonteen

Julistepainomme tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman erilaisia materiaalivaihtoehtoja. Julisteet voidaan viimeistellä laminoinnilla, jolloin julisteen värit säilyvät kirkkaina pitkään.

Vaihtoehtona tarjoamme erikokoisia ja erilaiseen käyttöön sopivia roll-up mainostelineitä. Roll-up on helppo kuljettaa ja pystyttää mihin vain.

Osasto:

Kysy lisää

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 8.

    Kuvaus

    Suurkuvatulostuksella on monia käyttökohteita. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi julisteiden, mainoskylttien, banderollien, sisustustaulujen, messuseinien, ajoneuvojen kylttien ja muiden suurikokoisten visuaalisten elementtien valmistamiseen. Suurkuvatulosteet ovat erityisen tehokkaita silloin, kun halutaan herättää huomiota ja viestiä tehokkaasti vaikkapa näyttelyissä, messuilla tai ulkomainonnassa.

    Kysy lisää sähköpostitse!

    tilaukset@kopiouronen.fi