Rakennus­piirustukset

Rakennuspiirustusten tulostus ja kopiointi

Tulostamme ja kopioimme rakennuspiirustuksia sekä mustavalkoisena että värillisenä. Värillinen tulostus tuo esim. vesi- ja viemärisuunnitelmiin selkeyttä ja vähentää piirustusten tulkintavirheitä. Tarvittaessa piirustukset voidaan myös laminoida sään ja kulutuksen kestäviksi tai tulostaa suoraan säänkestävälle paperille.

Asiakkaitamme ovat insinööri- ja arkkitehtitoimistot, rakennusalan ammattilaiset, remontoijat sekä omakotirakentajat. Valmiit piirustukset ovat noudettavissa asiakaspalvelupisteestämme, mutta useimmiten lähettimme toimittaa valmiit kopiot jakeluohjeiden mukaisesti perille asti.

Piirustukset voidaan toimittaa helposti sähköpostilla tulostuslinjallemme. Suuria määriä tilattaessa voidaan käyttää myös pilvipalvelinta (esim. dropbox) jolloin sähköpostilla lähetetään vain linkki ja mahdollinen salasana. Lisäksi otamme vastaan cd:llä tai muistitikulla toimitettuja aineistoja.

Tiedostomuotoina sopivia ovat pdf-, plt- drw- sekä dwg-tiedostot. Kustannustehokkaimmat tulostusmuodot ovat pdf tai plt-tiedostot.  Asiantuntijapalvelumme ovat aina olemassa asiakkaitamme varten tallennus- ja tulostusongelmissa.

Maksimi tulostus- tai kopiointileveys on 891 mm. Piirustukset taitetaan automaattisesti joko 21 tai 19 cm taitolla tai mappitaitolla. Lisäksi piirustuksiin voidaan liittää arkistointiliuska kansioon laittamista varten.

Osasto:

Kysy lisää

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 8.

    Kuvaus

    RAKENNUSPIIRUSTUSTEN TILAUS SÄHKÖPOSTILLA!

    tilaukset@kopiouronen.fi

    Maksu noudettaessa (käteinen / korttimaksu)  tai laskulle.